До уваги кам’янчан: «Нова пошта» запрошує до співпраці

“Нова пошта” розпочинає підготовку до високого сезону продажів до Нового року та запрошує до співпраці перевізників з вантажівками, прогнозуючи зростання відправлень цього року на 35-40% порівняно з літом, повідомила прес-служба компанії у понеділок.

Про це пише “Інтерфакс-Україна”.

“Це не тимчасове партнерство. Усі нові партнери залишаються працювати з нами на постійній основі. Ми запрошуємо водіїв з власними авто та компанії з автопарком, щоб забезпечити максимальну швидкість доставки та безперебійну роботу логістичної мережі по всій країні, навіть у щойно деокупованих регіонах”, – повідомив директор транспортної логістики “Нової пошти” Дмитро Цимбаревич, якого цитує прес-служба.

Він також додав, що “Нова пошта” надає переваги українським компаніям, щоб разом підтримувати економіку. У компанії повідомили, що з жовтня до Нового року розпочинається високий сезон. У цей період припадає найбільша кількість покупок з українських інтернет-магазинів та з-за кордону.

За даними “Нової пошти”, попередні роки в цей період обсяги відправлень зростали приблизно на 50-60% порівняно з літніми місяцями. У поточному році очікується зростання на рівні 35-40%. Згідно з повідомленням, більше вантажних автомобілів потребує 15 обласних центрів та міст, зокрема у Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Миколаєві, Івано-Франківську, Умані, Кривому Розі, Кропивницькому, Черкасах, Чернігові, Запоріжжі, Кременчуці, Житомирі та Вінниці.

Щоб стати перевізником “Нової пошти”, потрібно мати зареєстровану компанію або бути підприємцем, вантажівку стандарту від EUR5 з суцільнометалевою будкою та оснащену гідробортом. У пріоритеті автомобілі вантажопідйомністю від 3 до 20 тонн.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *