Рецепт дня: Німецький салат із картоплею

Якщо захотілося приготувати смачну та ситну закуску, зробіть салат із картоплею. Безумовно, можна любити класичні страви на кшталт салатів «Олів’є» та «Мімози». Але варто не боятися експериментую з менш популярними закусками.

Цей рецепт традиційного німецького салату з картоплею сподобається багатьом. Всі інгредієнти знайдуться у кожному холодильнику. Нова закуска неодмінно сподобається всім членам вашої сім’ї.

Складові
Картопля 2 шт., Капуста білокачанна 500 г, Сіль, Чорний перець (мелений) за смаком, Яблучний оцет 2 ст. л., Оливкова олія 7 ст. л., Цибуля 2 шт., Мариновані огірки 5 шт., Часник 1 зуб., Соняшникова олія 200 мл ,Молоко 100 мл, Діжонська гірчиця 2 ст. л.

Приготування
Залийте картоплю водою, посоліть та поставте каструлю на вогонь. Варіть до готовності. Наріжте капусту.

Змішайте 1 ч. л. солі, перець, яблучний оцет та 6 ст. л. оливкової олії. Залийте капусту приготованою сумішшю і перемішайте.  Наріжте цибулю півкільцями і обсмажте її в 1 ст. л. оливкової олії. В кінці приготування додайте до цибулі пропущений через прес часник, перемішайте і обсмажуйте ще 1 хвилину.

Мариновані огірки наріжте кружальцями.

За допомогою блендера змішайте олію та молоко. Додайте діжонську гірчицю, сіль та перець за смаком, перемішайте. Заправка готова!
Зніміть шкірку з картоплі, наріжте її кубиками і додайте до капусти.

Туди ж відправте цибулю та нарізані огірки. Заправте салат і перемішайте.

Особливим цей картопляний салат робить незрівнянна заправка. Готові посперечатися, такої ви ще не куштували! Рецепт дуже простий, тому закуску можна приготувати навіть у будній день. Але й на святковому столі така смакота збере армію шанувальників!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *