Рецепт дня: Соковиті котлети в шубі

Котлети – це та страва, яка готується досить просто і швидко. І це не єдиний їхній плюс. Адже таку соковиту м’ясну страву люблять і дорослі, і діти. Тому нею можна нагодувати всю сім’ю без жодних проблем.

Ось ми й підготували рецепт незвичайних котлет у шубі, які здивують ваших рідних. Картопля зверху та вершкове масло всередині – ідеальне комбо! Тільки відразу попереджаємо, що готувати треба більше. Адже на запах цієї страви прибіжать усі сусіди.

Складові
Картопля 1 кг, Свинячий фарш 500 г, Пшеничне борошно 4 ст. л., Яйце 2 шт., Вершкове масло 100 г, Часник 2 зуб., Кріп за смаком, Цибуля 1 шт., Олія для обсмажування.

Приготування
Натріть на дрібній тертці часник, подрібніть кріп. Змішайте їх і додайте вершкове масло. Розімніть всі інгредієнти вилкою. Отриману масу загорніть у харчову плівку і відправте в морозилку на 10 хвилин.

Натріть цибулю і додайте її у фарш. Посоліть і поперчіть. Перемішайте все. Зробіть з фаршу 10 однакових за розміром фрикадельок.

Заморожене масло розділіть на 10 частин і покладіть кожну у фарш. Потім сформуйте котлету.

Потім на дрібній тертці натріть очищену сиру картоплю. Зайвий сік відіжміть руками. Додайте до картоплі яйця, сіль, перець та борошно. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Всередину картопляної суміші покладіть фарш і загорніть його.

На розігріту сковороду додайте велику кількість олії. Обсмажте котлети до золотистої скоринки.

Потім перекладіть їх на лист, застелений пергаментом. Відправте котлети в розігріту до 170 градусів духовку на 25 хвилин.
Найсмачніші котлети в картопляній шубі готові! Важливо дотриматися кількох нюансів — і на вашому столі красуватиметься ця ароматна страва. Приготувавши такі котлети, ви повертатиметеся до цього рецепту знову і знову!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *