Діти з України приголомшили танцем на AMERICA’S GOT TALENT (відео)

Дитячий танцювальний гурт із Дніпра Light Balance Kids взяв участь у талант-шоу в США America’s Got Talent, аналогу проєкту “Україна має талант”.

Перш ніж показати свій номер, юні танцівники поспілкувалися з членами журі і розповіли їм про жахіття, які росія вчиняє на території нашої країни. Діти поділилися, як вони чули вибухи, бачили, як бомби падають на нашу землю, як їм доводилося ховатися у бомбосховищах.

Також юні артисти поділилися, що не всі члени родини змогли приїхати, аби підтримати їх, оскільки їхні батьки залишаються в Україні і воюють за нашу незалежність та свободу.

“Ми хочемо, щоб у нашій країні знову запанував мир. Ми хочемо розповісти світу, що відбувається в Україні. Ми хочемо показати наш переможний дух”, – сказали діти.

Після цього танцівники продемонстрували номер, який складався не лише з танцювальних рухів, а й світлових ефектів, які доповнювали постановку. У кінці номера перед глядачами та суддями з’явилася вежа з українськими прапорами та гербом і переможними феєрверками.

Члени журі зізналися, що були в захваті від постановки юних артистів.

“Це дуже важливий меседж. Ви приїхали з, можливо, найтемнішого місця у світі, і перетнули земну кулю, щоб принести нам світло. І якщо я можу зробити будь-що від імені Америки та шоу America’s Got Talent, щоб принести вам більше світла, ніж ви принесли нам, я хотів би зробити це для вас”, – сказав один із членів журі, канадсько-американський ведучий і комік Хауї Мандель.

Після своїх слів він натиснув “золоту кнопку”, яка дозволила Light Balance Kids автоматично потрапити до півфіналу проєкту.

Зазначимо, що відео з виступом українських танцівників на YouTube за декілька днів набрало майже мільйон переглядів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *