Крабові палички – смачний та досить доступний продукт, який може дозволити собі майже кожен. З них готують різні салати, цікаві закуски і навіть апетитні котлети. І виходить неймовірно смачно! Розкажемо вам, як приготувати незвичайну страву – салат з крабовими паличками та морквою.
Впевнені, що так ви ще крабові палички не готували. Крабовий салат без майонезу виходить настільки смачним, що складається враження, ніби його приготували зі справжнього крабового м’яса! Все завдяки цікавому маринаду, в якому закуска має постояти кілька годин перед подачею.
Зверніть увагу, що салат з крабових паличок готується із найпростіших продуктів. Крім того, закуска не займає багато часу: за 10 хвилин упорається навіть некваплива господиня. Складно тільки дочекатися салату з холодильника, тому що цю смакоту хочеться з’їсти відразу після приготування!
Складові
Крабові палички 250 г, Морква 1 шт. ,Болгарський перець 0,5 шт., Червона цибуля 1 шт., Часник 3 зуб., Куркума 1 ч. л., Яблучний оцет 2 ст. л., Сіль 1 ст. л., Цукор 1 ст. л., Перець запашний 4 шт., Вода 160 мл.
Приготування
Болгарський перець наріжте тонкою соломкою, цибулю – півкільцями, крабові палички – великими шматочками. Моркву натріть на тертці.
Змішайте всі підготовлені інгредієнти, додайте пропущений через прес часник, цукор, сіль, перець, оцет, куркуму і окріп.
Приберіть салат на кілька годин до холодильника, періодично перемішуйте його.
Салат з крабових паличок та овочів можна подавати як до м’яса, так і до риби, макаронів, каші. Крім того, він відмінно підійде для легкого перекушування, якщо доповнити його хлібом, бутербродом чи тостом. Просту, але дуже смачну закуску не соромно та на святковий стіл поставити!