Рецепт дня: Млинці із заварним кремом

Сьогодні розпочинається тиждень святкування Масляної. Традиційною стравою цих днів є млинці. Господині подають до столу млинці як із солоною, так із солодкою начинкою, або просто зі сметаною, медом або згущиком. Ми пропонуємо приготувати млинці із ніжним заварним кремом. Готується такий десерт просто, при цьому смаку не передати словами. Це потрібно спробувати!

Такі млинці просто ідеальні не тільки до свята, але й для сімейного чаювання або на сніданок з чашкою кави. Приємний солодкий ранок вам точно буде забезпечено! Окремо хочеться відзначити спосіб приготування заварного крему – за цим рецептом він виходить завжди.

Інгредієнти для млинців
500 мл молока, 200 г борошна, 2 яйця, 2 ст. л. соняшникової олії, 1 ст. л. цукру, 1 ч. л. розпушувача, дрібка солі, ванілін за смаком.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ЗАВАРНОГО КРЕМУ
500 мл молока ,3 ст. л. борошна, 2 яйця , 70 г вершкового масла, 200 г цукру

ПРИГОТУВАННЯ
Для приготування млинців у глибокій мисці з’єднай молоко, борошно, яйця, олію. Добре перемішай. Потім всип цукор, розпушувач, дрібку солі та ванілін. Збий все міксером і залиш на півгодини.

Змасти сковороду олією і постав нагріватися на середній вогонь. Випікай млинці з двох боків до рум’яного кольору, складай їх один на оден.

Для приготування заварного крему збий вершкове масло. В окремій ємності з’єднай яйця, цукор та борошно. Ретельно все перемішай вручну або за допомогою міксера.

У каструлі розігрій молоко, а потім додай збиту суміш. Постійно помішуючи, доводь до загусання. Після приготування зніми з вогню і залиш остигати. Охолоджений крем збий разом із вершковим маслом до повітряної консистенції.

Змасти кожен млинець половиною столової ложки крему. Далі на край кожного млинця виклади 2 столові ложки крему і акуратно згорни в трубочку.

Ось і все, млинці із заварним кремом готові. Смачного!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *