Рецепт дня: Кремовий десерт із кави

Пісні рецепти замовляли? З радістю ділимося знахідкою! У цій статті розповімо, як приготувати дуже смачний і простий десерт з розчинної кави. Найніжніший крем можна подати разом із круассаном, щоб порадувати себе французьким сніданком. Якщо ви за біоритмом сова, і ненавидите прокидатися рано, то тільки такий сніданок і зможе вас витягти з ліжка та змусити піти на роботу.

Складові
Вода 80 мл, Розчинна кава 1 ст. л., Цукор 50 г

Приготування
Візьміть глибоку миску і перелийте в неї 80 мілілітрів питної води кімнатної температури. Потім всипте одну столову ложку розчинної кави з гіркою. І все добре перемішайте.

Коли кава повністю розчиниться у воді, беремо блендер. Збиваємо до пінистої маси протягом 3-5 хвилин. Час залежить від вибраного режиму і самого блендера. У процесі збивання кави поступово підсипаємо в миску цукровий пісок. Усього знадобиться 50 г.

Поступово маса перетвориться на пухку ароматну пінку.

Такий десерт можна вживати як окремі ласощі, або додати кілька ложечок у склянку гарячого молока. І тоді у вас вийде оригінальний ранковий напій. А якщо у жарку погору до склянки холодного молока додати льоду та таку кавову “хмаринку” – вийде шикарний тонізуючий коктейль.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *