Рецепт дня: Сирники з полуницею

У літній сезон можна насититися вітамінами на рік вперед. Полиці в магазинах та на ринках просто ломляться від яскравих свіжих фруктів, ягід та овочів. Безумовно, при одному погляді на лоточок полуниці відразу ж хочеться її купити. Коли домашнім набридає їсти ягоди просто зі сметаною та цукром, пропонуємо приготувати сирники з полуницею!

Це найпростіший рецепт для смачного та корисного сніданку. Готувати сирники із сиру з полуницею не складніше, ніж класичний варіант. Зате звична страва відразу ж стає яскравою та цікавою!

Полуничні сирники можна готувати не лише зі свіжих ягід. У холодну пору року ви можете використовувати заморожену полуницю власного приготування або купити таку в магазині.

Складові
Сир 250 г, Яйце 1 шт., Цукор 3 ст. л., Пшеничне борошно 3 ст. л., Сіль 1 дріб., Полуниця 200 г, Соняшникова олія за смаком.

Приготування
1. Збийте яйце з цукром до утворення світлої піни.

2. Додати 1 ст. л. борошна, сіль і сир, перемішайте інгредієнти. Добре промийте полуницю і обваляйте її в борошні

3. З сирної маси сформуйте сирники, укладаючи всередину ягоди полуниці. Обвалюйте сирники в муці.
4. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте сирники з двох сторін.
Якщо ви захочете трохи доповнити смак сирників з полуницею, рекомендуємо додати у сирну масу трохи ванільного цукру. Крім того, звичайне пшеничне борошно можна замінити рисовим.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *