У Дніпрі патрульний застрелив чоловіка

У Дніпрі на перехресті проспекту Івана Мазепи і вул. Авіаційна застрелили чоловіка.

Про це повідомляє “Дніпро Оперативний”. 

За попередньою інформацією, патрульні зупинили на проспекті Мазепи для перевірки автомобіль Jaguar. Під час розмови між поліцейськими та пасажиром виник конфлікт, в результаті якого останній почав бити патрульну, після чого кинувся на другого поліцейського. За кермом була дружина нападника.

Правоохоронець застосував вогнепальну зброю. Від отриманих поранень чоловік загинув на місці.

“У машині були діти. Чоловік був п’яний, побив патрульних: один із них уже лежачи вистрілив у нього. Поліцейських доправили до лікарні”, –  розповів очевидець.

У поліції повідомили, що розпочалося розслідування, а патрульних на цей час відсторонили від виконання службових обов’язків. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Дніпропетровської області.

“На місці події працюють слідчо-оперативна група та криміналісти поліції, а також співробітники Державного бюро розслідувань, які в рамках кримінального провадження встановлюватимуть усі обставини події.

Керівництвом Нацполіції призначене службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї. На цей час патрульних відсторонено від виконання обов’язків”, – повідомили у патрульній поліції.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *