Відео порушення, яке призвело до затримання зі стрільбою у Дніпрі

У вівторок, 29 серпня, у Дніпрі сталася стрілянина. Чоловік з Jaguar напав на патрульних. Через це один з поліцейських застосував зброю. Нападник помер на місці. 

З’явилось відео порушення, через яке правоохоронці зупинили автівку. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Ситуаційний центр Дніпра. Якщо відео нижче у вас не відображається, то ви можете подивитись його на нашому Youtube-каналі.

На кадрах видно, що на перехресті проспекту Нігояна та вулиці Орловської водій Jaguar порушив ПДР. Він повернув ліворуч з правого ряду. Після цього за ним поїхала автівка патрульних, яка знаходилась поруч. Також можна роздивитись, що машиною керував саме чоловік. Екснардеп Ігор Мосійчук раніше заявляв, що за кермом була жінка.

За кермом сидів чоловік

Порушення трапилось о 16:54. Стрілянина сталася близько 18:00 на перехресті проспекту Івана Мазепи та вулиці Авіаційної.

На місці знімальна група Інформатора помітила машини з тими самими номерами, що й на відео. Проте наразі ми не маємо даних про те, що трапилось з 17:00 по 18:00.

На відео, яке знімали з салону машини, можна побачити, що на місці водія сидіть жінка. Існує версія, що вона могла помінятись місцями з чоловіком, щоб того не оштрафували.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *