Рецепт дня: Печиво з гарбуза з сиром

Цього сезону кожна економна господиня не боїться купувати на ринку більший гарбуз. Заздалегідь ознайомившись із найкращими рецептами осінніх страв, які передбачають використання цього продукту, можна обрати найбільш вдалий для всієї родини. Особливою популярністю користується гарбузовий кекс та печиво з гарбуза з сиром. Взагалі гарбузова випічка — це щось із розряду фантастики. Ви будете здивовані, якою вона буде смачною.

Якщо говорити про страви з гарбуза загалом, а не лише про випічку, також можна навести кілька блискучих прикладів. Ви колись куштували овочеве рагу з гарбузом або гарбуз, фарширований куркою? Неодмінно спробуйте приготувати ці яскраві страви, які восени окрасять ваше меню! А сьогодні розповімо про печиво, яке буквально врятує вас від голоду у дальній дорозі чи під час тривалого очікування.

Це випічка ПП, що складається з великої кількості здорових продуктів. Наприклад, бананів, сиру, обліпихи та, звичайно, гарбуза. Процес приготування печива елементарний, до того ж, дуже швидкий. А зберігаються такі вироби довго, тож сміливо готуйте велику партію!

Складові
Гарбуз 100 г, Сир 100 г, Вершкове масло 100 г, Кукурудзяне борошно 80 г, Банан 2 шт., Обліпиха 60 г

Приготування
1. Гарбуз очистіть від шкірки, натріть на дрібній тертці. Банани розімніть у пюре, а обліпиху промийте і подрібніть блендером. Вершкове масло дістаньте з холодильника заздалегідь, щоб воно було кімнатної температури.

2. Підготувавши всі інгредієнти, змішайте в глибокій мисці в однорідну масу. Сформуйте з тіста печиво довільної форми. Радимо скористатися формами, щоб печиво однорідно пропеклося. Викладіть печиво на лист, вистелений пергаментом, і відправте в духовку. Готуйте його за температури 160 градусів протягом 20 хвилин. Готове печиво повністю охолодіть.

Зберігайте таку випічку в герметичних ємностях на полиці шафи, куди не проникає сонце. Термін її придатності варіюється від 2 до 3 тижнів. Знову ж таки все залежить від умов зберігання.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *