Рецепт дня: Овочеве рагу з фрикадельками

Це овочеве рагу з фрикадельками, яке так легко готувати, у вашій родині точно приймають на ура. Адже поєднання ніжних м”ясних кульок, картоплі та пряної підливи так смакує.

Вказаний нижче список інгредієнтів може зазнавати змін залежно від ваших смаків. Наприклад, з овочів частіше додають лише картоплю з цибулею та морквою, а також кабачок та солодкий перець. Ви ж могли б доповнити його часником, баклажаном та цвітною капустою. Так також буде дуже смачно!

Складові
Яловичий фарш 250 г, Картопля 350 г, Морква 1 шт. , Цибуля 1 шт., Кабачок 2 шт., Болгарський перець 1 шт., Томатна паста 1 ст. л, Соняшникова олія 15 мл, Вода 600 мл, Сіль за смаком.

Приготування
1. Фарш посоліть, додайте спеції до смаку. Наприклад, суміш перців, паприку чи сухий часник. Перемішайте фарш і зліпіть з нього фрикадельки за розміром з горіх.

2. Овочі почистіть та промийте. Наріжте середніми кубиками. Обсмажте все на розігрітій олії у каструлі з товстим дном. Додайте в каструлю томатну пасту. Поступово підливаючи воду, тушкуйте овочі 10 хвилин. Перекладіть у каструлю фрикадельки. Готуйте рагу ще хвилин 15. Посоліть і поперчіть страву до смаку, перевірте інгредієнти на готовність. Може знадобитися ще 7 хвилин на повільному вогні під кришкою до кінця приготування.

Ситна та цікава основна страва для всієї родини готова. Подавайте рагу до столу гарячим разом зі сметаною та скибочкою хрусткого тоста.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *