Це овочеве рагу з фрикадельками, яке так легко готувати, у вашій родині точно приймають на ура. Адже поєднання ніжних м”ясних кульок, картоплі та пряної підливи так смакує.
Вказаний нижче список інгредієнтів може зазнавати змін залежно від ваших смаків. Наприклад, з овочів частіше додають лише картоплю з цибулею та морквою, а також кабачок та солодкий перець. Ви ж могли б доповнити його часником, баклажаном та цвітною капустою. Так також буде дуже смачно!
Складові
Яловичий фарш 250 г, Картопля 350 г, Морква 1 шт. , Цибуля 1 шт., Кабачок 2 шт., Болгарський перець 1 шт., Томатна паста 1 ст. л, Соняшникова олія 15 мл, Вода 600 мл, Сіль за смаком.
Приготування
1. Фарш посоліть, додайте спеції до смаку. Наприклад, суміш перців, паприку чи сухий часник. Перемішайте фарш і зліпіть з нього фрикадельки за розміром з горіх.
2. Овочі почистіть та промийте. Наріжте середніми кубиками. Обсмажте все на розігрітій олії у каструлі з товстим дном. Додайте в каструлю томатну пасту. Поступово підливаючи воду, тушкуйте овочі 10 хвилин. Перекладіть у каструлю фрикадельки. Готуйте рагу ще хвилин 15. Посоліть і поперчіть страву до смаку, перевірте інгредієнти на готовність. Може знадобитися ще 7 хвилин на повільному вогні під кришкою до кінця приготування.
Ситна та цікава основна страва для всієї родини готова. Подавайте рагу до столу гарячим разом зі сметаною та скибочкою хрусткого тоста.