Рецепт дня: Млинці із сочевиці

Приготувати смачні млинці, які до вподоби наймолодшим членам сім’ї, і веганам, і тим, хто на правильному харчуванні, можливо. Молоко, яйця та пшеничне борошно, звичайно ж, не знадобляться. Печемо незвичайні та ніжні млинці з сочевиці нашвидкуруч.

Замочивши бобові увечері, вранці ви витратите лише 20 хвилин, щоб подати рідним смачний сніданок. Також ви можете зробити із сочевичних млинців відмінну закуску. Так як вони дуже гнучкі, це чудова основа для налисників. Начиніть їх крем-сиром із зеленню, тоді вашій закусці не буде рівних.

У тісто для млинців ви можете додавати спеції на свій смак. Ми рекомендуємо використовувати сушені прованські трави, мелену паприку та сіль із перцем. Але також ви можете всипати у сочевичне тісто і свої улюблені прянощі, які вважаєте за потрібні.

Складові
Сочевиця 150 г, Вода 600 мл, Прованські трави 0,5 ч. л., Паприка 1 ч. л., Сіль по смаку, Чорний перець (мелений) 2 щіп.

Приготування
1. Добре промиваємо сочевицю. Заливаємо її 300 мл чистої води. Залишаємо сочевицю на 3 години при кімнатній температурі для замочування.

2. Відкидаємо бобові на сито. Поміщаємо сочевицю в глибоку миску. Заливаємо знову 300 мл чистої води. Використовуючи занурювальний блендер, подрібнюємо все до стану гладкого пюре. Всипаємо до сочевиці мелену паприку та прованські трави. Додаємо сіль та чорний мелений перець. Добре перемішуємо всі інгредієнти до однорідності.

3. Змащуємо сковороду олією за допомогою кулінарного пензлика. Наносимо тісто тонким шаром. Обсмажуємо на сковороді млинці із сочевичного тіста.
4. Готуємо млинці до тих пір, поки їх поверхня не стане матовою (приблизно протягом 1,5 хвилин з кожного боку). Обсмажуємо на середньому вогні.
В результаті у вас має вийти приблизно 8 великих млинців. Вони дуже поживні та ароматні. Тому ні дорослі, ні діти не зможуть відмовитися від такого апетитного перекушування. Подавайте млинці з червоної сочевиці зі сметаною або улюбленими соусами. Вони будуть якраз до речі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *