У Кам’янському стартували консультації щодо перейменування вулиць

Сьогодні, 11 березня, розпочалися Е-консультації щодо перейменування окремих вулиць Кам’янської міської територіальної громади.
Раніше на засіданні Комісії з питань, пов’язаних з найменуванням та перейменуванням вулиць, провулків, проспектів, бульварів, площ, скверів тощо, розташованих на території Кам’янської міської територіальної громади, та присвоєння їм імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій було розглянуто листи Кам’янської районної державної адміністрації щодо опрацювання Переліку топонімів Кам’янської міської територіальної громади відповідно до вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію» в частині запропонованого перейменування об’єктів топонімів.
Так, громадське обговорення проводиться щодо перейменування наступних 34 вулиць та провулків https://kam.gov.ua/ua/news/pg/110324545789909_p13/ . Пропозиції та зауваження приймаються до 3 квітня включно. Опитування триватиме до 3 квітня включно.
Також до міської ради надійшла пропозиція громадської організації «Кам’янський штаб національного захисту ветеранів, інвалідів та членів сімей загиблих бійців АТО» щодо перейменування вулиці Січеславський шлях на вулицю Добровольців. Опитування з даного питання проводитиметься упродовж 2-х місяців та триватиме 10 травня 2024 року включно.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *