Рецепт дня: Домашні кукурудзяні палички

Кукурудзяні палички можна купити в будь-якому магазині, але спробуйте приготувати їх удома! Так ви весело проведете час на кухні з дітьми та отримаєте хрустики без смакових добавок та консервантів. А ще ознайомтесь із процесом виготовлення популярного продукту.

Щоразу, готуючи кукурудзяні палички вдома, ви насолоджуватиметеся ароматом свіжої випічки, що наповнює кухню. Ці повітряні та хрумкі снеки – справжнє задоволення для всієї родини. Сьогодні ми поділимося з вами перевіреним рецептом, щоб і ви змогли порадувати своїх домашніх.

Процес приготування дуже легкий. Із запропонованої кількості продуктів у вас вийде приблизно чотири порції паличок. І, до речі, рецепт пісний, без використання вершкового масла та яєць.

Складові
Кукурудзяне борошно 100 г, Пшеничне борошно 100 г, Соняшникова олія 60 мл, Розпушувач 5 г, Сіль 1 щіп., Вода 120 мл

Приготування
1. У великій мисці змішайте кукурудзяне борошно, пшеничне борошно, розпушувач і сіль.

2. Додайте рослинну олію і ретельно перемішайте, поки суміш не стане схожою на крихту.

3. Розділіть тісто на кілька рівних частин і скачайте їх у вигляді паличок.

4. Викладіть палички на деко, попередньо покрите пергаментом, і трохи змастіть їх олією. Посипте поверхню паличок кукурудзяним борошном.
5. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів Цельсія духовці близько 15-20 хвилин або поки палички не стануть золотистими.

6. Дайте паличкам трохи охолонути перед подачею.
Готові палички можна присипати сіллю зі спеціями або обваляти в цукровій пудрі, залежно від того, до чого ви їх бажаєте подати. Вони чудово смакують як з кавою, так і з холодними напоями. Беріть на замітку!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *