У Центрі надання соціальних послуг Кам’янського відбулося свято для дітей

1 червня уся міжнародна спільнота відзначає День захисту дітей. У дітях продовження кожної нації, її майбутнє та подальший розвиток. Українські діти сьогодні позбавлені щасливого та повноцінного дитинства – його безжально вкрала росія, котра розгорнула повномасштабну війну.

На жаль, є обставини, за яких діти потребують значно більше опіки та захисту, цілком залежать від оточуючих фізично, так які мають особливості із здоров’ям. Такі діти з особливими потребами беззаперечно мають рівне право на щасливе дитинство та усі блага що є у суспільстві, рости щасливими та гармонійними особистостями. В нашій громаді проводиться системна робота спрямована на соціальну підтримку дітей з інвалідністю.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей департаментом соціальної політики міської ради спільно з Центром надання соціальних послуг проведено заходи для дітей з інвалідністю.

Святковий настрій дітям створили учні Ліцею інформаційних технологій, Центру позашкільної роботи та дитячої творчості та Мистецької школа №3, які підготували концертно-розважальні програми з яскравими танцювальними та музичними номерами, руханками, іграми за участю аніматорів.

Осторонь не залишились і діти з інвалідністю, якими опікується Громадська організація «Радість жити».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *