Цей салат стане одним із найулюбленіших для тих, хто стежить за своєю фігурою. Його можна приготувати як у будні, так і для святкового столу.
Салату не потрібно настоюватися і просочуватися — після приготування одразу подавайте на стіл. М’ясо чудово поєднується з капустою та сиром, а заправка зі сметани, гірчиці та часнику надасть страві вишуканого смаку та свіжості.
Інгредієнти:
- куряче філе 300 г
 - капуста пекінська 300 г
 - сир фета 150 г
 - яйця 4 шт.
 - зелень
 - сметана 4 ст. л.
 - гірчиця зерниста 1 ст. л.
 - сік лимона 1 ч. л.
 - часник 2 зубчики
 - перець чорний мелений
 - сіль
 
Приготування:
- Капусту вимийте, обсушіть і наріжте смужками.
 - Куряче філе відваріть із моменту закипання 20 хвилин. Остудіть і наріжте на кубики.
 - Сир наріжте так само, як і куряче філе.
 - Яйця відваріть круто 10 хвилин. Потім остудіть і очистіть, відокремте білки від жовтків. Білки наріжте великими кубиками, а жовтки відкладіть.
 - Часник очистіть та пропустіть через прес.
 - Для соусу в мисці з’єднайте сметану, гірчицю, сік лимона, часник, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте.
 - У салатник викладіть капусту, куряче філе, сир та яйця. Додайте соус і знову перемішайте. Прикрасьте зеленню.