Якщо бажаєте зекономити час, рекомендуємо замісити величезну миску тіста та напекти млинців. Тепер протягом тижня можна загортати в них найрізноманітніші начинки: фарш, томлені яблука та сир із добавками. Особливо радимо приготувати останній варіант – млинці з сиром та цибулею.
Яким би рецептом млинців ви не користувалися, класичним чи оригінальним, погодьтеся, успіх такої страви, як млинці, переважно залежить від вдалої начинки. Саме про таку сьогодні й йтиметься. Щоб зробити її ще ніжнішою та повітрянішою, до сиру додайте ще один вид сиру.
Для приготування такої начинки для млинців підійде як домашній, так і твердий сир. Бажано, щоб він не був надто жирним. З зелені використовуйте зелену цибулю, але вам необов’язково обмежуватися. Петрушка з кропом теж будуть доречними.
Складові
Млинці 10 шт., Сир косломолочний 200 г, Твердий сир 100 г , Копчена паприка 0,5 ч. л., Зелена цибуля 50 г, Сіль до смаку, Чорний перець (мелений) за смаком.
Приготування
1. Твердий сир натріть на дрібній тертці, пересипте в глибоку миску. До нього пересипте сир. Туди ж відправте дрібно нашатковану зелену цибулю та іншу зелень, якщо така є. Чим дрібніше нарізати, тим краще.
2. Посоліть і поперчіть начинку. Якщо вам подобається копчена паприка, також можете її додати. Це за бажанням. Перемішайте все. Млинці розріжте навпіл. Далі начинені млинці потрібно обсмажити на невеликій кількості рослинної олії по 1 хвилині на кожну сторону. Подавати їх можна як гарячими, так і повністю остиглими.
Страву зручно брати із собою на роботу на перекушування. Розігрівається в мікрохвильовці без проблем. Сподобався рецепт? Тоді збережіть його на майбутнє!