У Дніпрі затримали наркозбувачку

До восьми років позбавлення волі за збут наркотиків: працівники кримінальної поліції Дніпра затримали 26-річну жінку. При собі наркозбувачка мала сумку, в яку сховала пакет з під соку наповнений психотропами. Розфасовані та підготовлені до збуту сліп-пакети з забороненими речовинами правоохоронці вилучили.

Наркозлочин задокументували працівники відділення поліції № 2 Дніпропетровського районного управління поліції в Індустріальному районі міста. 5 липня правоохоронці зупинили підозрювану на проспекті Слобожанському.

Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Усе вилучене скеровано для проведення відповідних експертиз.

6 липня слідчі повідомили затриманій про підозру за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Відтак, 26-річній дніпрянці може загрожувати до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

полиция

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *