Органи самоорганізації населення Кам’янського активно долучаються до благоустрою міста

Не дивлячись на літню спеку, органи самоорганізації населення спільними зусиллями з мешканцями міста продовжують активну роботу з приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій.

Комітетом 4-го мікрорайону Лівобережжя (керівник Новікова Т.М.) за участю мешканців будинку №76В по просп. Металургів проведено суботник. Облаштовано клумби, висаджено квіти.

Керівником квартального комітету №4 Південного району Біленко А.І. здійснено обхід прибудинкових територій по 2-му Нагірному провулку. Мешканців домоволодінь попереджено щодо дотримання санітарного стану прибудинкових ділянок, вручено зауваження, також наголошено про недопустимість спалювання рослинності та її залишків, сміття.  Силами мешканців проведено роботи з покосу трав, прибирання сміття, ремонт та фарбування елементів дитячого майданчику на «Шостій сотні».

Квартальним комітетом №11 Південного району (керівник Ворона О.М.)
із залученням мешканців здійснено покіс трави, вирубку порослі вздовж покинутої ділянки по вул. Ярослава Мудрого, 9.

Мешканцями будинку №20 по вул. Гетьмана Сагайдачного (керівник комітету мікрорайону №4 Південного району Головко Л.М.) прибрано прибудинкову територію, облаштовано газони та клумби.

У цей непростий час, завдяки спільним зусиллям всіх, хто долучається до суботників, відповідальності кожного за чистоту і затишок рідного міста, ми забезпечуємо високий рівень його благоустрою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *