Рецепт дня: рулет із кабачків із червоною рибою

Ефектна та нескладна у приготуванні закуска прикрасить будь-який святковий стіл. Такий рулет можна приготувати заздалегідь.

Ніжна основа з кабачків у гармонійно поєднується з сирною начинкою та червоною рибою, а сам рулет має дуже гарний вигляд у розрізі.

Інгредієнти:

  • кабачки 2 шт.
  • борошно пшеничне 2 ст. л.
  • куряче яйце 1 шт.
  • вершковий сир 100 г
  • червона риба (слабко солона) 150 г
  • часник сушений 1/3 ч. л.
  • сіль
  • кріп

Приготуввання:

  1. Кабачки натріть на великій тертці, додайте сіль і залиште на 10 хвилин. Відтисніть їх і злийте сік. Додайте яйце, часник, борошно та перемішайте.
  2. Червону рибу наріжте на слайси.
  3. Кріп дрібно подрібніть, з’єднайте з вершковим сиром і перемішайте.
  4. Деко застеліть пергаментом. Розподіліть кабачкове тісто рівним шаром. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25 хвилин. Охолоджений корж переверніть папером догори і акуратно відокремте його від коржа.
  5. Намажте корж рівномірно вершковим сиром і викладіть слайси червоної риби, згорніть у рулет, потім загорніть у харчову плівку і відправте в холодильник на дві години. Зніміть плівку та наріжте рулет на шматочки.

Поради:

  • Вершковий сир та рибу дістаньте з холодильника безпосередньо перед приготуванням начинки.
  • Червону рибу використовуйте будь-яку.
  • Рулет можна залишити у холодильнику на ніч.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *