Баклажани, запечені з грибами та сиром, подавайте не лише у гарячому вигляді, а й у холодному – як закуску.
Підготуйте овочі, наріжте, викладіть шарами на деко і запікайте в духовці.
- Наріжте баклажани тонкими смужками, посипте сіллю і залиште на 15-20 хвилин, щоб пішла гіркота. Промийте холодною водою.
- Помідори наріжте тонкими кільцями.
- Твердий сир натріть на великій тертці.
- Гриби промийте під проточною водою, цибулю очистіть. Наріжте шматочками і обсмажте на олії до м’якості. Подрібніть блендером. Додати сметану, часник, пропущений через прес. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
- На деко, застелене пергаментним папером, викладіть баклажани. Змастіть грибним фаршем кожен баклажан, потім зверху викладіть помідори та посипте сиром. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 200 градусів 15-20 хвилин.
Поради:
- Сир використовуйте будь-який.