На Дніпропетровщині жінка на вулиці напала на 15-річного хлопця і покусала його

У Нікополі жінка покусала на вулиці 15-річного підлітка. 

Про це розповіла лікарка «швидкої допомоги» Валентина Марченко, інформує Nikopolnews.

За словами Валентини Марченко, минулого вихідного дня на Нікопольську СЕМД надійшов виклик з причиною – укушена рана шиї у 15-літнього хлопця. На виклик виїхала фельдшерська бригада в складі фельдшера Валентини Колесник та водія Келембета Владислава.

На місці фельдшер застала 15-річного підлітка, його маму в збудженому стані та наряд поліції. У хлопця були дві укушені рани – одна в ділянці шиї, друга в ділянці плеча, на місцях укусів – сліди від зубів, підшкірні гематоми і місцями – невеличкі ранки, навколо ран – кров.

Зі слів потерпілого – він гуляв з хлопцями на вулиці, коли до них підійшла якась нетвереза жінка і почала з ними сваритися. Він щось відповів їй, а жінка, не довго думаючи, підбігла до хлопця ззаду і схопила зубами спочатку за шию, прокусила до крові, а потім – за руку в ділянці нижньої третини плеча, також прокусила шкіру і втекла.

Юнак побіг додому, його мама дуже розхвилювалася, викликала екстрену медичну допомогу і поліцію. Фельдшер ретельно промила рани, провела первинну хірургічну обробку їх, обробила дезінфекційним розчином, наклала асептичні пов’язки.

Від запропонованої госпіталізації потерпілий відмовився, фельдшер взяла з нього обіцянку звернутися до сімейного лікаря.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *