У Кам’янському стартує безкоштовне навчання фотографії та дизайну для молоді

Комунальна установа «Центр молодіжних ініціатив» Кам’янської міської ради продовжує реалізовувати проєкт Youth Media Lab для активної молоді 14-25 років, яка хоче прокачати свої диджитал-навички, дізнатися більше про медіаграмотність та зробити перший крок до нового хобі чи майбутньої професії. Другу хвилю проєкту організатори присвятять сферам дизайну та фотографії.

«Перша хвиля проєкту проходить дуже успішно, приємно бачити заряджену й ініціативну молодь, яка прагне вчитися новому, відкривати для себе ще маловідоме, але цікаве. У межах наступного набору учасники й учасниці вчитимуться мистецтву дизайну та фотографії від кращих експертів та експерток, які мають досвід роботи в креативних агенціях, продакшнах, фотостудіях тощо», — зазначає  Катерина Боровик, директорка комунальної установи «Центр молодіжних ініціатив» Кам’янської міської ради.

Навчання проходитиме офлайн упродовж 3-х місяців — щосуботи з 10:00 до 15:00 у Центрі молодіжних ініціатив м. Кам’янське (проспект Свободи, 2/1). Окрім теорії, у програмі передбачено практичні заняття. Їх учасники будуть виконувати у супроводі менторів, серед яких:

  • Ольга Різниченко, Founder та CEO маркетингової агенції Friends of Brands;
  • Наталія Поліщук, керівниця креативного напрямку маркетингової агенції Friends of Brands;
  • Влад Федорів, репортажний фотограф, тренер курсу «Фотографія».

У межах проєкту молодь також буде волонтерити при відділах, департаментах та управліннях Кам’янської міської ради та при комунальних закладах міста, щоб одразу застосовувати здобуті навички на практиці. Після завершення навчання 5 студентів/ок з кожної групи, які матимуть найвищі бали, вирушать у 3-денну навчальну поїздку в Київ на телеканал 1+1, а кращі учасник/учасниця кожної групи отримають цінні подарунки — потужні ноутбуки.

«Ми продовжуємо навчати молодь сучасним професіям, які нині дуже затребувані на ринку. Серед таких напрямів — графічний дизайн та фотографія. Протягом курсу учасники та учасниці будуть постійно практикуватися, аби після завершення навчання мати всі необхідні навички для старту кар’єри в цих професіях», — каже Ольга Вінніченко, фахівчиня комунальної установи «Центр молодіжних ініціатив» Кам’янської міської ради.

Щоб взяти участь у проєкті та потрапити на курс, необхідно заповнити анкету до 1 вересня включно. Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/4d687V4

Навчання розпочнеться 14 вересня.

Проведення тренінгу стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). «Центр молодіжних ініціатив» Кам’янської міської ради реалізує проєкт Youth Media Lab за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *