У театрі Кам’янського покажуть виставу “Любов по-французьки” за участю українських зірок

30 серпня о 18:00 на Основній сцені Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки будуть вирувати неабиякі пристрасті в дотепній комедії положень “Любов по-французьки” за п’єсою відомого драматурга Марка Камолетті.

Події у цій виставі розвиваються настільки швидко, що попередньо не буде зайвим проінформувати глядачів, хто є хто. Отже, запам’ятовуйте: Бернард — чоловік Жаклін, але періодично зраджує своїй дружині з молодою красунею. Жаклін — дружина Бернарда, яка своєю чергою зраджує чоловікові з Робертом. Роберт — це найкращий друг Бернарда, тобто чоловіка своєї коханки. Але згодом він зраджує і Жаклін, «поклавши око» на красуню Сюзанну. Сюзанна — дорога штучка і коханка Бернарда, яка саме сьогодні відзначає свій день народження. Але замість яскравого свята та дорогих подарунків їй вручають фартух і відправляють на кухню готувати святковий обід замість Сюзетти. Ви спитаєте, а хто ж така Сюзетта і яким чином вона опинилася у будинку Бернарда? Сюзетта – це кухарка, яку запросили, щоб наготувати купу всяких смачних страв. Проте до кухні вона так і не добереться, але зуміє в цей вечір і так непогано заробити. Проте це ще не всі персонажі. Є ще Джорж – дуже ревнивий і брутальний чоловік Сюзетти, якй дуже хоче з’ясувати, а чим таким займається його дружина у чужому будинку?

А ще у цій виставі є фантастичний акторський альянс, завдяки якому бульварна комедія на очах у публіки перетворюється на веселу і по-справжньому пікантну театральну гру.

Дійові особи та виконавці:

Бернард — Олексій Нежурко.
Жаклін — Крістіна Синельник.
Роберт — Георгій Хостікоєв.
Сюзанна — Марина Ягодкіна.
Сюзетта — Тамара Яценко.
Джорж — Євген Паперний.

Тож обов’язково завітайте 30 серпня на виставу “Любов по-французьки”, буде смішно, весело і незабутньо.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *