Представник від Кам’янського побував на Міжнародному ветеранському форумі у столиці

Про візит на форум розповів член ГО “Родини загиблих Героїв захисників України” м. Кам’янське Олександр Самойлович.
“Сьогодні стрічка новин майорить синьо-жовтими кольорами, адже ми відзначаємо День Державного прапора України. Наш стяг – це символ незламної нації, символ свободи, незалежності та боротьби.
А в самісінькому серці України, у столиці, на майдані Незалежності, маленькі блакитно-жовті прапорці є символом пам’яті про тих Героїв, кого вже немає з нами, про тих, чиї життя обірвала війна… Власноруч залишив нагадування і про свого Героя, мого сина Максима, встановивши там прапорець із його ім’ям.
Напередодні Дня Незалежності, 22 серпня, в Києві відбувся VII Міжнародний ветеранський форум «Україна. Ветерани. Єдність», на який я був запрошений в якості учасника, як представник ГО “Родини загиблих Героїв захисників України” м. Кам’янське, разом із командою Дніпропетровської ОВА на чолі з губернатором області Сергієм Лисаком. Захід всеукраїнського масштабу, організований задля того, щоб сучасна ветеранська політика відповідала потребам, запитам, можливостям та спроможностям ветеранів й ветеранок війни, їхнім сім’ям та родинам загиблих.
Також з командою ОВА побували біля Михайлівського Золотоверхого монастиря у центрі Києва, поклали квіти до Стіни пам’яті полеглих за Україну та віддали данину поваги всім, хто поліг у війні проти агресора. Не перестаю казати – людина живе доти, допоки про неї пам’ятають, а пам’ять про наших Героїв житиме вічно! Слава Україні!” – повідомив Самойлович.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *