Театр Кам’янського готується до відкриття ювілейного 45-го сезону

Майбутній театральний сезон для Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки м. Кам’янське стане ювілейним. Наразі всі працівники театру, як актори, так і робітники виробничих цехів, повернулися з літньої відпустки і готуються до зустрічі з глядачами. Чим саме планують вразити кам’янчан і гостей міста у театрі на початку нового сезону розказала його директор-художній керівник, заслужений діяч мистецтв України Маргарита Андріївна Кудіна

Ми повернулися з відпустки і знову занурилися у роботу. З 12-го по 17 вересня ми чекаємо вас на виставах Міжнародного театрального фестивалю моновистав «Відлуння». В цій визначній події беруть участь актори України, Ізраїлю, Польщі, Грузії, Чорногорії і Косова. А вже 20 вересня виставою «Ромео і Джульєтта» ми відкриваємо 45-й театральний сезон. Ми з хвилюванням і радістю чекаємо на зустрічі з вами на Основній, Новій і Малій сценах нашого театру, – сказала Маргарита Андріївна.
Також у вересні глядачі зможуть побачити вистави, прем’єра яких відбулася у минулому сезони: детективну комедію «Пастка», детектив “Мишоловка. Вбивство на Калвер-Стріт” та комедію з елементами смутку “Кайдашева сім’я». У театрі також обіцяють порадувати своїх прихильників зустріччю з улюбленими героями комедії “За двома зайцями” і повторити на численні прохання глядачів Гала-концерт “Віват, театре!”, яким завершувався минулий сезон.

 

Возможно, это изображение 3 человека, скрипка и свадьба

Особливий подарунок приготовили у Театрі Лесі Українки для своїх наймолодших глядачів – 22 вересня на Малій сцені театру відбудеться прем’єра музичної лялькової вистави “Пригоди Марійки та Іванка”.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *