У Дніпрі на вулиці побили та пограбували чоловіка

Поліцейські Дніпра повідомили про підозру грабіжнику, який із товаришем побили та пограбували перехожого. Зловмисники на вулиці напали на потерпілого та заволоділи його сумкою – тепер їм загрожує до 10 років позбавлення волі.
28 серпня працівники відділення поліції Nº7 Дніпровського районного управління поліції отримали інформацію про пограбування містянина на вулиці Світлова у Шевченківському районі міста. Нападники підійшли до 34- річного чоловіка та побили його. Після чого заволоділи сумкою потерпілого з мобільним телефоном, грошима і документами та почали тікати. Свідки події затримали одного з фігурантів та утримували до приїзду поліції.
Правоохоронці затримали 37- річного раніше засудженого у а майнові злочини містянина в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.
Наразі поліцейські розшукують інших двох чоловіків, причетних до злочину.
29 серпня слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 10 років позбавлення волі.
Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *