Пішов з життя режисер серіалу “Беверлі-Гіллз”

Американський актор, співак та режисер культового серіалу “Беверлі-Гіллз 90210” Джеймс Даррен пішов з життя. Йому було 89 років. Він помер уві сні в лікарні у Лос-Анджелесі вчора, 2 вересня. Про це повідомляє видання CBS News.

Відомо, що минулого тижня чоловіка терміново доставили до медичного закладу для заміни аортального клапана. Проте провести операцію не вдалося через його слабкий стан здоров’я.

“Якщо чесно, це стало свого роду ударом. Я маю на увазі, ми знали, що він нездоровий, але ми не очікували цього”, – прокоментував смерть зірки його син.

Даррен народився у Філадельфії в сім’ї італійських емігрантів. З 16 років він почав займатися акторською майстерністю. а згодом підписав контракт із відомою студією “Columbia Pictures”.

Даррен в молоді роки / скріншот Instagram

У 1956 році дебютував у фільмі “Грухот у доках”. Через рік він почав активно з’являтися у кінострічках, які стали популярними: “Операція “Божевільний бал”, “Брати Ріко”, “Тихуанська історія” та “Прогулянка стрільця”. До слова, фільм “Гіджет” приніс Джеймсу великий успіх. Актор став кумиром для багатьох підлітків у 1960-х.

Джеймс Даррен в фільму "Гіджет" / кадр з фільму "Гіджет"

Також Даррен режисирував епізоди популярних серіалів, таких як “Вокер, техаський рейнджер”, “Беверлі-Гіллз 90210” і “Мелроуз Плейс”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *