На базі «Волонтерського центру» активісти «Бджоли» та «Фонду розвитку Камʼянського» влаштували для волонтерів та всіх охочих містян майстер-клас з ліпки українських вареників.
Спільними зусиллями вдалося створити близько 60 кілограм традиційної страви.
Вареники одразу зварили та відвезли на вечерю до одного зі шпиталів міста, де наразі проходять лікування та реабілітацію воїни ЗСУ.
«Подібні майстер-класи дозволяють об’єднати громаду за корисною справою. А можливість власними руками створити атмосферу тепла та домашнього затишку нашим захисникам та захисницям, які боронять країну, це перш за все можливість висловити їм щиру вдячність», – зазначив голова ГО «Фонд розвитку Камʼянського» Дмитро Гайдук.