Рецепт дня: Найвдаліший розсольник

Основа смачного розсольнику – огірковий розсіл, завдяки якому над назвою самого частування довго думати не довелося.

Ми пропонуємо найкращий рецепти першої страви, яку зможе приготувати навіть господиня-початківець.

Інгредієнти:

  • бульйон м’ясний – 500 мл
  • перловка – 30 г
  • масло вершкове – 20 г

або

  • олія рослинна – 20 г
  • картопля – 2-3 шт
  • цибуля – 1 шт
  • морква – 1-2 шт
  • огірки солоні – 2-4 шт
  • розсіл огірковий – 100 мл
  • лавровий лист – 2 шт
  • сметана – 2 ст.л
  • зелень – за смаком
  • сіль – за смаком
  • перець чорний горошком – за смаком

Приготування:

1. Перловку перебрати, промити, залити холодною водою і варити 10 хвилин. Моркву і цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити до готовності.

2. Огірки нарізати кубиками, залити м’ясним бульйоном, варити 40 хвилин. Всипати перлову крупу разом із водою, в якій вона варилася, додати нарізану картоплю і варити ще 10 хвилин.

3. Додати пасеровані овочі, варити до готовності. Наприкінці влити огірковий розсіл, посолити і довести до кипіння. Перед подачею додати сметану та дрібно нарізаний кріп.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *