Вийшов трейлер нового українського мультсеріалу «На краю Світів» (відео)

Творці мульсеріалу «Пес Патрон» представили новий проєкт – анімаційний серіал «На краю Світів». Мультфільм розповідає про родину Коваленків, яка отримала в спадок дивний будинок на окраїні села під назвою Світи в Запорізькій області. Проте цей будинок виявляється прихистком для міфічних істот, з якими головним героям доведеться познайомитися.

Сюжет побудований навколо пригод родини в таємничому світі міфів та легенд. Головні герої – тато Тарас та його троє дітей Левчик, Фася й Тася – стають частиною магічних подій.

Режисеркою серіалу стала Олександра Рубан, яка працювала над проєктами «Мавка. Лісова пісня» та «Пес Патрон». Продюсерами виступили Юлія Гребеньовська та Дмитро Корженєвський.

Мультсеріал зосереджується на українській міфології та фольклорі, поєднуючи елементи магічних пригод з ностальгією за дитинством. Особливу увагу приділили символізму та деталям: будинок розташований у стовбурі величного дубу, а серед персонажів – міфічні герої, такі як Домовик, Лихо та Вій.

Першу серію нового анімаційного серіалу «На краю Світів» від виробників ТОВ «НЕЦЕТАКІНШЕ» та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) вже можна побачити з 13 вересня на YouTube каналі Patron The Dog.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *