Ірма Вітовська очолює “каральну психіатрію” у драмі “БожеВільні” (відео)

У жовтні в український прокат вийде фільм «Божевільні» за участі акторки Ірми Вітовської. У анотації до фільму зазначають: «Вона довгий час лікувала тих, хто цього не потребував”.
Ірина Лахновська керує одним з відділень божевільні. Ця зріла й втомлена часом жінка завжди довіряла системі. Однак втрата найдорожчого й те, що їй щодня доводилося бачити в лікарні, стали справжнім випробуванням цієї довіри.
Ірма Вітовська, яка зіграла лікарку, запропонувала років на десять зістарити свою героїню, додавши до її життєвої історії особистий досвід участі у Другій світовій війни. Це доповнило й емоційно поглибило образ Ірини Лахновської.
Але чи вистачить їй сил зробити правильний вибір — дивіться з 31 жовтня в кінотеатрах!»
Фільм «БожеВільні/DIAGNOSIS: DISSENT», герої якої в 70-ті роки ХХ сторіччя стикаються з найстрашнішим винаходом тоталітарної радянської системи – з так званою «каральною психіатрією». Це перший ігровий фільм в світовому кіно де висвітлюється ця ганебна сторінка історії СРСР.
Фільм Дениса Тарасова розповість історію простої молодої людини, яка жила В СРСР в 70-ті роки ХХ сторіччя і яку запроторили до психіатричної лікарні через любов до забороненої в ті часи західної рок-музики.
Андрій Довженко у виконанні актора Костянтина Темляка – це збірний образ волелюбної людини, яка потрапила в лещата КДБ через відверте несприйняття божевільних правил комуністичного устрою. Таких людей намагалися зламати психологічним насиллям, тортурами, забороненими в усьому світі психотропними препаратами…
У ролях – Костянтин Темляк, Ірма Вітовська, Сергій Калантай, Остап Ступка, Віталій Салій, Наталія Бабенко, Андрій Мостренко, Павло Костіцин, Сергій Кисіль, Анастасія Пустовіт, Дмитро Олійник, Євген Черников, Олег Стефан, Артем Мартинішин, Олесь Каціон, Олег Стальчук, Віктор Жданов.
Відео дивіться тут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *