“Золоті піски” володарі Кубку Кам’янського з міні-футболу

У Кам’янському 20 вересня на стадіоні ДЮСШ №2 відбувся вирішальний матч Кубку міста з міні-футболу Ліга “А” між командами “Золоті піски”-“ПМГУ Каметсталь”.

“Золоті піски” під керівництвом Ігоря Камєнєва дуже потужно почали матч і вже у дебюті матчу повели з рахунком 2:0. Металурги нічого не могли зробити з мобільними гравцями суперника, серед усіх виділявся капітан команди “пісків” Максим Бєлоус, який встигав скрізь і починав атаки команди і відпрацьовував у захисті. Перший тайм завершився з рахунком 4:1.

У другому таймі картина не змінилася, “Золоті піски” грали у свою гру, а металурги намагалися хоч щось зробити. Матч закінчився впевненою перемогою 8:2 команди “Золоті піски”.

За володарів Кубку забитими голами відзначалися: по два м’ячі забили Ігор Камєнєв, Максим Бацалай, Максим Бєлоус, по одному забили Олександр Драй та Сергій Шаповал. У металургів відзначились Артем Несущий та Ігор Сягайло.

Вітали команди голова федерації футболу міста Кам’янське Едуард Коряк, заступник голови федерації футболу міста Ігор Ігнатенко, ветеран футболу Олександр Мартишов, голова комітету масового футболу міста Василь Вербецький.

“Це вже другий кубковий успіх команди “Золоті піски” у сезоні, навесні команда виборола “Кубок відкриття футбольного сезону-2024” і попереду у команди головний фінал “Кубок міста Кам’янське-2024” на великому полі. Суперник у “пісків” дуже титулований – це чемпіон міста Кам’янське з футболу сезону 2024 команда “Атлетик”. Нагадаємо, що у цьому сезоні “Золоті піски” стали бронзовими призерами чемпіонату міста, тож очікуємо видовищний фінал першої команди проти третьої”- підкреслив Едуард Коряк.

Фінал Кубку міста з футболу  відбудеться 25 вересня на стадіоні “Надія”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *