Продовження пригод Капітана Америки вийде у лютому 2025 року (відео)

Marvel опублікувала черговий трейлер стрічки «Капітан Америка: Чудесний новий світ» — четвертого фільму про Капітана Америку та першого, в якому знімається летючий супергерой Ентоні Макі/Сем Вілсон, раніше відомий як помічник Кепа Кріса Еванса Сокіл.

Актор з’являвся у фільмі «Перший месник: Протистояння» 2016 року та ще кількох «Месниках», перш ніж стати головним героєм серіалу Disney+ «Сокіл і Зимовий солдат», у якому описано шлях Сема до того, як він став Капітаном Америкою.

Режисером виступає Джуліус Она, а сценарій написали творці серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» Малк Спеллман і Далан Массон у співпраці зі сценаристом «Місячного лицаря» Меттью Ортоном.

Гаррісон Форд дебютує в Marvel як генерал Росс (Громовержець) — роль, яку раніше грав у MCU покійний Вільям Герт. Персонаж Форда балотується в президенти й хоче залучити Капітана Америку на офіційну військову посаду.

До акторського складу також входять партнери Макі по серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» Денні Рамірес у ролі нового Сокола та Карл Ламблі в ролі Ісаї Бредлі; Шира Хаас — ізраїльський супергерой Сабра та Джанкарло Еспозіто в ролі таємничого лиходія.

Також до MCU у фільмі повертається Лів Тайлер у ролі Бетті Росс і Тім Блейк Нельсон як Лідер з фільму «Неймовірний Халк».

Прем’єра в українському кінопрокаті з 13 лютого 2025 року.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *