У Варшаві відбулася тристороння зустріч Кам’янське-Польща-Німеччина

18-19 вересня 2024 року у місті Варшава (Польща) відбулася зустріч мережі муніципальних партнерств із Німеччиною на тему «Налагодження та подальший розвиток партнерської роботи». Організатором заходу виступила Сервісна служба «Міста в єдиному світі» (SKEW), яка підтримує муніципалітети, зацікавлені у створенні та розвитку німецько-українських муніципальних партнерств.

Від Кам’янської міської територіальної громади участь у зустрічі взяли секретар міської ради Наталія Ктітарова та директор департаменту економічного розвитку Галина Єрмоленко. Також на зустрічі були присутні представники міста Вупперталь (земля Північний Рейн-Вестфалія, Німеччина), з яким Кам’янське вивчає можливості співпраці. Від Вупперталя були присутні бургомістр Хайнер Фрагеманн та пастор Анна Волкова, уродженка України, що представляє вільну протестантську конгрегацію «Kirche im Tal».

На зустрічі обговорювалися питання створення партнерств між українськими та німецькими муніципалітетами, визначалися взаємні потреби, очікування та можливості для обміну досвідом і спільних проєктів. Було презентовано інструменти фінансової підтримки, а зустріч завершилася розробкою плану для подальшого розвитку співпраці. Ця ініціатива сприятиме сталому місцевому розвитку та розширенню міжкультурних компетенцій.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *