У Кам’янському набирає обертів реалізація проєктів Бюджету участі. Діти

Все більше навчальних закладів Кам’янського звітують про завершення реалізації шкільних проєктів конкурсу «Бюджет участі. ДІТИ».
Учні та учениці вже отримують задоволення від новинок.
 У Ліцеї №38:
 перший та другий поверхи облаштовано зручними диванчиками  за проєктом Бабич Діани «Комфортні посиденьки»;
 а ще на першому поверсі встановлено аерохокей  для цікавого дозвілля завдяки проєкту Шпачінського Тимофія «Активна перерва»,
 У Ліцеї №11 також втілено проєкти-переможці:
 для проведення занять з арт-терапії  облаштовано кабінет – проєкт «Кімната емоційного розвантаження», автор Малєванік Артем;
 шкільним гуртком «Медіатворчість»  отримано необхідне обладнання завдяки проєкту Винар Софії «Upgrade шкільних новин».
 У Гімназії №21 реалізовано проєкт Демічевої Анни «Медіа студія», тепер учні, користуючись професійним обладнанням, створюватимуть якісний  відеоконтент, що допоможе у навчанні та покращить дозвілля.
 У Ліцеї №3 облаштовано навчальний кабінет з вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту:
 за проєктом «Навчаємося навчаючи інших» Криворучко Марії в кабінеті встановлено тематичні стенди, придбано килим з дорожньою розміткою та набір знаків дорожнього  руху;
 за проєктом «Career orientation» Кайстрі Ангеліни придбано спеціальний дитячий одяг працівника ДСНС,  вогнеборця, парамедика,  поліцейського, а також автономну акустичну систему для проведення тематичних заходів та лекцій з техніки безпеки тощо.
 У Ліцеї №37 реалізацію шкільних проєктів завершено облаштуванням коридорів зручними  диванчиками – проєкт «Комфортна перерва» Медвідь Катерини.
 Радіємо разом з вами, адже кожен реалізований задум додає впевненості та наснаги на майбутні звершення!
 З будь-якими запитаннями щодо бюджету участі звертайтесь до департаменту економічного розвитку міської ради за адресою: майдан Петра Калнишевського, 2, 3 поверх, кабінет 315 або за телефоном: 55-41-31.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *