Рецепт дня: Рибні котлети з консерви

Рибні котлети з фаршу робить кожна господиня – це смачно, швидко і просто. Однак є й інший, не менш вдалий варіант страви – використання рибної консерви. Такий метод підійде для тих, кому ніколи бігти за фаршем, або якщо хочеться кудись застосувати консерву.

Інгредієнти:

  • Консервована сардина – 1 банка
  • Манка – 1 склянка
  • Цибуля – 1 склянка
  • Яйця – 2 шт
  • Майонез – 2-3 ст.тл
  • Сіль, сода – щіпка

Приготування:

1. Рідину із сардини злити, рибу перекласти в глибоку ємність. Розім’яти виделкою, туди ж додати манну крупу, дрібно нарізану цибулю, яйця і майонез. Ретельно перемішати, потім всипати дрібку солі та дрібку соди, ще раз перемішати.

2. Накрити кришкою або плівкою, залишити на 15-20 хвилин, щоб манка набухла.

3. Потім розігріти сковорідку з рослинною олією і викласти котлети. Обсмажувати з кожного боку по 5 хвилин.

4. Усі котлети розмістити в сковорідці, налити 3-4 ст. л. води й тушкувати ще 5 хвилин під кришкою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *