До Кам’янського з патріотичними концертами приїде “Дизель Шоу”

16 жовтня 2024 року у Кам’янському у Палаці культури “Хімік” відбудеться одразу два концерти “Дизель Шоу”.

Для “Дизель Шоу” завжди важлива актуальність гумору. Саме тому колектив миттєво реагує на події, які опиняються в центрі уваги громадськості. Актори з легкістю жартують про шкільні проблеми, як тільки приходить час вести дітей в школу. Вони орієнтуються в змінах на фронті й можуть кепкувати з наших ворогів у Курській області. Головне, що “Дизель Шоу” знаходить золоту середину.

Організатори цього туру обіцяють, що його глядачі на концертах першими побачать нові номери популярних українських гумористів раніше за телеглядачів, а кошти від проданих квитків будуть передані до Благодійної організації «Дизель Фонд».

Їдемо в тур, щоб наблизити перемогу! Команда вже з нетерпінням на вас чекає! Кличте своїх друзів і рідних на осінні “дизель”-посиденьки! Разом яскраво запалюємо цієї осені! – йдеться в офіційному повідомленні “Дизель Шоу”.
В осінньому турі беруть участь усі актори “Дизель Шоу”: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Юлія Мотрук і Дмитро Танкович. Для кожного міста «дизеля» готують унікальну програму з актуальними номерами.

Завдяки попереднім концертам ми відчуваємо, що шоу з воєнним, патріотичним гумором необхідне людям, тож ми подаруємо нові, легкі, актуальні історії! Наші найкращі глядачі особисто зустрінуться зі своїми улюбленими артистами, насолодяться українськими жартами, – обіцяють гумористи.

Концерти відбудуться у приміщені ПК “ХІМІК” 16 жовтня о 17:00 та 19:30.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *