На Дніпровському водосховищі поліція попередила незаконний вилов риби

Поліцейські водної поліції Дніпра попередили незаконний вилов риби. Понад 200 метрів жилкових сіток вилучили правоохоронці на Дніпровському водосховищі. Виловлену рибу поліцейські випустили у воду.

9 жовтня під час патрулювання поліцейські водної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно з рибоохоронним патрулем виявили незаконне знаряддя лову. Порушення правоохоронці задокументували, а сітки вилучили.

Ще 6 фактів правопорушень на воді виявили поліцейські протягом тижня у Новокодацькому районі міста та у Камʼянському районі. За порушення правил користування малими, спортивними суднами та водними мотоциклами відносно чоловіків віком від 30 до 50 років правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст.117 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція наголошує про заборону використання суден у розважальних цілях – вихід суден дозволено тільки з дозволу обласної військової адміністрації. Оперативну інформацію про порушення на воді просимо надавати на спецлінію 102. Превентивні рейди поліції на водоймах області тривають.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *