У Кам’янському триває реалізація проєктів Бюджету участі. Діти

У Кам’янському реалізовано нові учнівські проєкти «Бюджет участі. ДІТИ», автори яких не перестають нас дивувати своєю фантазією та креативністю. Тож ловіть чергову порцію приємностей.
 У Ліцеї №20:
– облаштовано сучасну та комфортну зону відпочинку  «Зона відпочинку Lounge Hall» за задумом Ліщенко Ксенії;
– для проведення тематичних заходів придбано  високоякісне музичне обладнання – проєкт Зозулі Анастасії «Музика єднає: автономна акустична система».
 У Гімназії №4:
– завдяки проєкту «Сучасна гімназія мрії» Манзі Поліни організовано місце для комфортного та затишного відпочинку  на перерві;
– в одному із навчальних кабінетів створено куточок для учнівського самоврядування  за проєктом Саранчук Вікторії «Free Room «Вільні»;
– четвертий поверх гімназії оснащено м’якими меблями  для відпочинку та спілкування учнів, проєкт «Rest Zone» Тимко Маргарити.
 У Ліцеї №15:
– за ідеєю Євченко Тимофія «Wi-Fi зона з користю», учні та учениці мають змогу використовувати інформаційні технології  на перервах;
– за проєктом «Квадрокоптер» Задорожньої Вікторії придбано спеціалізовану техніку для відеозйомки  шкільних заходів на відкритій місцевості закладу.
 Ліцей №23 реалізував 2 шкільних проєкта, спрямованих на облаштування сучасних та яскравих  зон відпочинку:
– «Зона відпочинку та релаксу» Боркути Анастасії;
– «Куточок відпочинку для учнів під час очного навчання в школі», авторка Рапіна Діана.
 У Ліцеї №25:
– завдяки ідеї Мельник Альони «Stem-освіта з 3D-принтером» придбано сучасне обладнання  для урізноманітнення освітнього процесу;
– за проєктом «Stem для ліцеїстів» Торішньої Ксенії в кабінеті фізики встановлено конструктор  для вивчення природничо-математичних наук.
 У Ліцеї №1
– третій поверх облаштовано зручними диванчиками  завдяки проєкту Онопрієнко Максима «М’які зони відпочинку».
 У Гімназії №21
– завершено реалізацію шкільних проєктів. Тепер учні та учениці забезпечені комфортними умовами для проведення різноманітних заходів без перерв на тривоги завдяки проєкту Полушко Марії «Інноваційне бомбосховище».
Пишаємось та віримо, що талановита і креативна молодь зробить цей світ кращим!
З будь-якими запитаннями щодо бюджету участі звертайтесь до департаменту економічного розвитку міської ради за адресою: майдан Петра Калнишевського, 2, 3 поверх, кабінет 315 або за телефоном: 55-41-31.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *