Тарифи на опалення для кам’янчан не підвищать

Про таке рішення повідомив міський голова Андрій Білоусов. Це та інші питання були ухвалені на черговій сесії виконавчого комітету Кам’янської міської ради.

“Сьогодні, 16 жовтня, провів чергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного були включені 87 питань.
На початку засідання члени виконкому заслухали інформаційну доповідь директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради про стан підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років. Підключення житлових будинків, навчальних закладів та інших об’єктів соціальної сфери до теплопостачання попередньо планується розпочати з 1 листопада.

Для пільгових категорій учнів збільшено суму для безкоштовного харчування з 12 грн. на 40 грн.
Виконавчий комітет установив для КП КМР «Кам’янська теплопостачальна компанія» та АТ «ДНІПРОВСЬКА ТЕЦ» тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії на планований період з 01 жовтня 2024 року по 30 вересня 2025 року. Зокрема, для населення тариф на опалення не змінюється та лишається на рівні минулого року.
З метою створення безбар’єрного простору та безперешкодного середовища для всіх гpyп населення, в тому числі осіб з інвалідністю та інших маломобільних гpyп населення на території Кам’янської міської територіальної громади рішенням виконкому утворено Раду безбар’єрності при виконавчому комітеті Кам’янської міської ради.
Розглянуто низку житлових питань: надання житлової площі у гуртожитках комунальної власності; внесення змін до договорів найму житлових приміщень; надання житлової площі для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам; зміни до обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та до обліку громадян, які потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
Питання підготовлені службою у справах дітей, стосувалися надання дітям статусу постраждалих внаслідок воєнних дій, закріплення житлового приміщення за малолітньою дитиною, надання статусу дитини-сироти, продовження терміну перебування малолітньої дитини на повному державному утриманні, влаштування до дитячого будинку сімейного типу, встановлення опіки над малолітньою дитиною тощо.
Крім цього, було погоджено зміни у складі консультативно-дорадчих органів та розглянуто інші важливі питання, що стосуються життєдіяльності громади”, – розповів мер.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *