Стартував чемпіонат Кам’янського з футзалу: результати вихідних

19 та 20 жовтня в СК «Прометей» були зіграні шість матчів чемпіонату міста з футзалу серед промислових підприємств та аматорських колективів сезону 2024-2025.

Два хет-трика було зафіксовано у матчах суботи. Станіслав Лиша з команди  «Оріль-Лідер» і Андрій Сома з «ПМГУ МПС» забили по три м’ячі у ворота своїх суперників, але ж які вони різні за значенням. Якщо «Оріль-Лідер» переміг у своєму матчі «Дніпровських вовків» і команда дуже потужно виглядала на протязі усього матчу, а Станіслав Лиша став кращим гравцем, то трьох забитих м’ячів Андрія Соми не вистачило для позитивного результату. «ПМГУ МПС» виграв перший тайм з рахунком 2:1, але у суперника був свій лідер, який вів свою команду, це кращий бомбардир минулого сезону гравець «Легіону» Ігор  Максименко (відзначився дублем). Другий тайм гравці «Легіону» повністю переграли своїх суперників і довели матч до перемоги.

«Петриківка» не витримала натиску «ГЕС», у переможців дуже активні були Едуард Романович і Гліб Литюк, які відзначилися дублями у ворота суперників. У переможених був один з найкращих Дмитро Козін, який встиг відзначитися і у чужі і свої ворота.

Другий ігровий день пройшов у запеклій боротьбі. Дуже змістовну гру видали між собою «Альянс» та «Дніпрокарт». Команди дуже хотіли перемогти, але ж змогли забити тільки по одному м’ячу, справжня бойова нічия. «Вогнеборець» несподівано дав бій «ПМГУ Каметсталь» і зміг завдяки двом м’ячам Сергія Гринченко, який святкував у цей день свій день народження, вибороти перемогу з рахунком 3:2. До речі, металурги не змогли реалізувати пенальті, врятував воротар. «Баглій» виборов три очки у непоступливого «Ліону». Не витримали нерви у одного із ветеранів команди «Ліон», який отримав на прикінці матчу червону картку за неспортивну поведінку і пропустить наступні матчі.

Результати матчів 19 та 20 жовтня

  • «Оріль-Лідер» – «Дніпровські вовки» 5:2
  • «Легіон» – «ПМГУ МПС» 5:3
  • «Петриківка» – «ГЕС» 2:6
  • «ПМГУ КАМЕТСТАЛЬ» – «Вогнеборець» 2:3
  • «Альянс» – «Дніпрокарт» 1:1
  • «Ліон» – «Баглій» 1:5

Чемпіонат розпочато, до 23 жовтня команди ще можуть дозаявитися у змаганнях, прийом заяв триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *