У Кам’янському запрацював регіональний офіс «Зроблено в Україні»

У Кам’янському запрацював регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки місцевого бізнесу. Відкриття офісу відбулося за участі директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторії Кузнецової, представників місцевої влади та роботодавців.

Це вже третій офіс платформи «Зроблено в Україні» у Дніпропетровській області.

Сучасний офіс працюватиме на базі Кам’янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: м. Кам’янське, вул. Медична, 6.

Основна мета таких офісів – сприяти розвитку бізнесу, створити платформу для прямого діалогу між державою та підприємцями.

Звернувшись до «Зроблено в Україні», підприємці отримають консультації, дізнаються про всі урядові та регіональні грантові програми, якими можна скористатись одночасно. Серед найпопулярніших є програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя». Фахівці допоможуть заповнити заявки, подати документи та скласти бізнес-плани на отримання грантів.

Додатково будуть доступні й інші програми: гранти на переробку з можливістю отримати до 8 мільйонів гривень на розвиток виробництва, «Доступні кредити 5-7-9», іпотечна програма єОселя, програма підтримки проєктів із значними інвестиціями, програма компенсацій за купівлю сільгосптехніки українського виробництва.

Фахівці консультують і щодо програм служби зайнятості, таких як: ваучери на навчання працівників, програми навчання та перенавчання, допомога з пошуком та підготовкою кадрів, компенсація за працевлаштування ВПО та облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

На сьогодні багато перспективних українців мають ідеї для бізнесу. Держава для їх реалізації пропонує фінансову підтримку, а служба зайнятості – допоможе підібрати потрібних фахівців.

Тож запрошуємо усіх охочих підтримувати й розвивати свій бізнес разом зі «Зроблено в Україні», адже всі в плюсі, коли зроблено в Україні!

Довідково: офіси «Зроблено в Україні» для бізнесу – частина національної платформи «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським. Політика реалізується Міністерством економіки України на базі центрів зайнятості. Мета платформи – розвиток вітчизняного виробництва та підтримка українського бізнесу для посилення економічної самодостатності України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *