Голова Волонтерського центру «Павутинка» приєдналася до політичної партії «Бджола»

Про це волонтерка розповіла на своїй сторінці в Facebook.

“У Єдності-сила!

Свою волонтерську діяльність я розпочала 09.03.2014 року на день народження Т.Г.Шевченко, з того часу багато було зроблено добрих справ.

З початком повномасштабного вторгнення ворога у нашу країну, я сказала сину, що піду у армію і обійму посаду снайпера, тому що маю певний досвід у цій справі. Але, нажаль, за станом здоровʼя не могла би повноцінно виконувати поставленні завдання , що могло нашкодити моїм побратимам. Син порадив мені зайнятися громадською діяльністю для допомоги як військовим так і усім хто цього потребує.

Саме так і народився наш Волонтерський центр “Павутинка” у м.Кам’янське. За весь цей час ми провели дуже багато соціальних проектів , допомагаємо великій кількості військовослужбовців , робимо все для скорішого наближення нашої перемоги . Міська влада надала нам приміщення , представники партії «Бджола» надають матеріальну допомогу .

На сьогоднішній день всі ми бачимо як партія «Бджола» обʼєднала усі великі волонтерські хаби та активних мешканців міста, які кожного дня у спільній допомозі наближають нашу перемогу . Тому я прийняла для себе відповідальне рішення, офіційно приєднатися до команди нашого мера Андрія Білоусова та вступити до лав політичної партії нашого міста «Бджола»

Тільки у обʼєднанні наша сила, яка спрямована на допомогу нашим захисникам, людям які потребуть допомоги, та тим, хто зазнав втрат від дій окупантів. Разом до Перемоги!”, – написала Л.Устименко.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *