Рецепт дня: Ніжні сирники, як у дитячому садку

Сирники – це дуже популярна страва, яку пробував майже кожен, але не всі вміють готувати. Вони чудово підходять для сніданку і як десерт до чашечки кави.

Розглянемо, як приготувати сирники, які вийдуть навіть у того, хто не дружить із кулінарією.

Сирники з манкою виходять особливо ніжними, з хрусткою скоринкою зверху.

Інгредієнти:

  • сир – 500 г;
  • манна крупа – 100 г;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 4 ст.л.;
  • борошно – 4 ст.л.;
  • сіль – шепітка;
  • олія для смаження.

Приготування:

1. З’єднайте разом усі інгредієнти. У вас має вийти однорідна суміш.

2. Далі формуємо сирники. Особливо зручно для цього використовувати склянку – просто накрийте ємністю сирник і обертайте, формуючи його круглими стінками.

3. Обсмажуйте сирний десерт на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору.

4. Готові сирники варто подавати гарячими, посипавши цукром або разом із варенням, сметаною чи медом.

Якщо хочете приготувати сирники в духовці, то це буде навіть простіше. Для початку розігрійте духовку до 180 градусів, викладіть на деко сирники з кисломолочного сиру і випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *