Сирники – це дуже популярна страва, яку пробував майже кожен, але не всі вміють готувати. Вони чудово підходять для сніданку і як десерт до чашечки кави.
Розглянемо, як приготувати сирники, які вийдуть навіть у того, хто не дружить із кулінарією.
Сирники з манкою виходять особливо ніжними, з хрусткою скоринкою зверху.
Інгредієнти:
- сир – 500 г;
- манна крупа – 100 г;
- яйця – 2 шт;
- цукор – 4 ст.л.;
- борошно – 4 ст.л.;
- сіль – шепітка;
- олія для смаження.
Приготування:
1. З’єднайте разом усі інгредієнти. У вас має вийти однорідна суміш.
2. Далі формуємо сирники. Особливо зручно для цього використовувати склянку – просто накрийте ємністю сирник і обертайте, формуючи його круглими стінками.
3. Обсмажуйте сирний десерт на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору.
4. Готові сирники варто подавати гарячими, посипавши цукром або разом із варенням, сметаною чи медом.
Якщо хочете приготувати сирники в духовці, то це буде навіть простіше. Для початку розігрійте духовку до 180 градусів, викладіть на деко сирники з кисломолочного сиру і випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.