Рецепт дня: Солодка ковбаска з горіхами та коньяком

Такі ласощі нікого не залишить байдужим, більш того – тільки у вас вийде приготувати їх так, як подобається вам і вашій родині. Швидше записуйте технологію, за якою робиться найсмачніша шоколадна ковбаса – рецепт на століття.

Інгредієнти:

  • Какао – 3 ст. ложки
  • Цукор – 1 стакан
  • Молоко – 3 ст. ложки
  • Ванілін – 1/2 ч. ложки
  • Вершкове масло – 180-150 г
  • Горіхи (мигдаль + арахіс) – 150 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Печиво пісочне – 400 г
  • Коньяк – 1 ст. л

Приготування:

1. Змішайте в ємності какао, цукор і молоко, додайте вершкове масло, нарізане шматочками, і поставте каструлю на вогонь. Постійно помішуючи, дочекайтеся закипання, потім приберіть ємність з плити.

2. Додайте яйце, ванілін і коньяк, збийте вінчиком.

3. Горіхи обсмажте на сухій сковороді, перебийте в блендері.

4. Поламайте печиво на шматочки, викладіть його в шоколадну суміш, туди ж висипте горіхи.

5. Викладіть масу на плівку, загорніть в ковбаску. Приберіть в холодильник на 2-3 години, потім подавайте до столу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *