Немає нічого простішого, ніж купити куряче філе, моркву, цибулю та картоплю, зварити звичайний суп, а потім натерти в каструлю плавлений сирок. Однак навіть такий простий рецепт можна доповнити – дізнайтеся, як зробити неймовірно смачний суп із плавленим сиром та грибами.
Такий сирний суп із грибами чудово підійде тим, хто не їсть птицю або м’ясо, зате не проти поласувати ситною першою стравою.
Інгредієнти:
- 2 брикети плавленого сиру;
- 400 г картоплі;
- 1-2 морквини;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 200 грамів грибів;
- 2 зубчики часнику;
- пучок кропу;
- 0.5 ст.л вершкового масла;
- 1-2 лаврові листки;
- сіль, перець.
1. Налити в каструлю воду, закип’ятити її, викласти очищену і нарізану кубиками картоплю.
2. Гриби вимити, обсмажити на вершковому маслі до готовності, перекласти в каструлю.
3. Зробити засмажку з цибулі та моркви, по готовності також додати її в суп. Часник пропустити через прес, приправити ним страву.
4. Натерти плавлений сир, кинути його до решти продуктів, перемішати до розчинення. Наприкінці викласти в каструлю подрібнений кріп, лавровий лист, посолити, поперчити і зняти страву з вогню.