Рецепт дня: Простий рибний пиріг

Трохи часу і мінімум продуктів – і у вас на столі пиріг з рибою. Ситний і дуже смачний. Рибу для нього можна брати будь-яку – червону або білу – головне, щоб в ній не було дрібних кісток. І якщо рибний пиріг в духовці приготувати з вечора, то на ранок, в холодному вигляді, він буде ще смачнішим. 

Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи – за духовкою.

Інгредієнти:

  • риба – 300 г;
  • твердий сир – 100-120 г;
  • молоко – 150 мл;
  • дріжджі – 15 г;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • яйця – 3 шт.;
  • масло вершкове – 45 г;
  • борошно – 300 г;
  • сіль – за смаком;
  • шпинат – 100 г.
Приготування:

1. Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин.

2. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть шпинат. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками.

Рибу потрібно брати без дрібних кісток – наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.

3. Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, шпинат.

4. Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *