Шоколадні цукерки своїми руками готуються просто і без клопоту. Ми пропонуємо приготувати досить простий рецепт цукерок, які складаються всього лише з 3 інгредієнтів. Готуються вони дуже швидко, а на смак виходять насиченими і натуральними. Ще одна причина приготувати домашні шоколадні цукерки – впевненість у складі. Ви точно будете знати, що десерт приготований з найкращих інгредієнтів.
Інгредієнти:
- кокосова стружка – 300 г;
- згущене молоко – 220 г;
- молочний шоколад – 200 г.
Приготування:
1. Кокосову стружку поступово змішати зі згущеним молоком. Має вийти густа маса, яка не розтікається.
2. Викласти на деко з пергаментом масу у формі цукерок, накрити зверху плівкою і поставити в морозилку на 20-30 хвилин.
3. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці. У застиглі цукерки увіткнути вилку, і занурити кожну в розтоплений шоколад. Залишити в холодильнику на кілька годин для застигання.